A Precognox videótárban tematikus bontásban elérhetőek mozgóképes tartalmaink. Amennyiben tetszenek videóink, friss tartalmakért érdemes feliratkozni YouTube csatornánkra.

Precognox iroda

Kukkants be mindennapjainkba, hol és hogyan dolgozunk! Az új Precognox iroda Kaposvár belvárosában, festői környezetben található.

Egészen 2020-ig dolgoztunk a Vár utcai régi irodánkban, amely szintén nagyon hangulatos volt.

Szöveganalitikai megoldásaink

Szoftverfejlesztői tudásunknak és az intelligens keresés területén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően saját szöveganalitikai termékkörrel rendelkezünk, melynek legfőbb pillére a TAS Insight Engine Vállalati keresőmotor.

 

Karrier Kaposváron

Kezdeményezésünk alapján 10, mérnököket foglalkoztató cég együttműködésével készült el az alábbi kisfilmünk, amely bemutatja, hogy milyen lehetőségek fogadják a Kaposvárra érkező mérnököket, többek között a szoftverfejlesztőket is.

A kisfilm forgatása olyan volumenű munka volt, hogy még egy werkfilm is készült.

Rendezvények

Számos előadást szerveztünk az évek során, ezek közül is kiemelkedő fontosságúak a Pályaválasztási Meetupok, amelyeket segítik a középiskolások pályaválasztását.

Nagyon jól sikerült a 2019-es Pályaválasztási Meetup, amelyet gyakornokaink tartottak meg. Közülük többen is már nálunk helyezkedtek el.

Szintén a pályaválasztáshoz ad segítséget a Precognox ügyvezetőjének, Jóföldi Endrének korábbi előadása.

Online előadások

Az utóbbi évek trendjének megfelelően több előadásunk is az online térben zajlott.

 

Társadalmi szerepvállalás

2023.09.15-én került átadásra az Év Informatika Tanára Somogyban 2023 Programunk díjai.

2021-ben indítottuk útjára pályázati programunkat, amelynek keretén belül évről-évre informatikai eszközökkel támogatjuk az iskolákat. A 2022-es megmérettetés Somogy megye Év Informatika Tanára 2022 néven került kiírásra.

A Dél-Dunántúl egyik legjelentősebb szoftverfejlesztő cégeként fontosnak tartjuk a helyi közösség és az oktatás támogatását, ezért hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Modernebb eszközök, modernebb oktatás elnevezésű pályázatunkat.

Cégünk tulajdonosa, Jóföldi Endre számos társadalmilag is fontos témakörben vállal aktív szerepet, erről is beszélt a Sonline podcast adásában:

Tudjon meg többet rólunk!

Rólunk

Karrier

Megközelíthetőség

Csapatunk

Rólunk írták