Termékeink | Precognox

Basistech Rosette szöveganalitikai API

A Rosette Text Analytics platform a természetes nyelvfeldolgozást, a statisztikai modellezést és a gépi tanulást használja a strukturálatlan és félig strukturált szövegek elemzésére. A termékpaletta megoldásainak hasznosításával a Precognox, mint rendszerintegrátor kimagasló szöveganalitikai szoftvereket fejleszt.

Emberközpontú mesterséges intelligencia

Az AI (mesterséges intelligencia) kutatása, fejlesztése napjaink egyik legfontosabb és leggyorsabban fejlődő területe. Alkalmazásának széles körű lehetőségei újabb és újabb kapukat nyitnak meg a feladatmegoldás előtt. A mesterséges intelligencia alapvető fontossággal bír a cégünk profiljába tartozó területeken is, így például az adat- és szövegbányászatban, a szöveganalitikában vagy a számítógépes nyelvfeldolgozásban.

Precognox TAS vállalati keresőmotor

A Precognox által kifejleszett TAS vállalati keresőmotor témafüggetlen, intelligens, szemantikus keresést lehetővé tévő korszerű és gyors kereső. Segítségével akár több, nagy kiterjedésű adatbázisban is kereshetünk. Legyen szó bármely területről - ipar, kereskedelem vagy szolgáltató szektor - a TAS vállalati kereső - szöveganalitikai tapasztalatunknak köszönhetően kimagasló megoldást jelent.

TAS – Szövegelemző rendszer

Ha a TAS-t választja, garantáljuk, hogy még sikeresebbé tesszük vállalkozását a legmodernebb AI megoldásokkal. Ennek érdekében összegyűjtöttük legjobb szoftver szolgáltatásainkat és elérhetővé tettük őket a TAS könnyen kezelhető felületén, hogy egy helyen férhessen hozzá és kezelhesse az összes adat alapú projektjét. Az adatgyűjtés, a keresés és az adatelemzés még sosem volt ilyen egyszerű.

Szoftverfejlesztés

Többéves nemzetközi és magyar szoftverfejlesztői tapasztalattal vállaljuk egyedi, webre optimalizált alkalmazások, szoftverek fejlesztését. Projekt menedzsereink és a megrendelő szoros kapcsolattartás mellett, tanácsadást is nyújtva megtervezik a projektet és a végrehajtás ütemezést. A teljes lebonyolítást akár hagyományos, akár agilis szoftverfejlesztési módszertan (Scrum) mentén végezzük.

Karrier