TAS Search Log Analyzer

A TAS Search Log Analyzer egy naplóelemző szolgáltatás, mely által a TAS Vállalati keresőmotor felületén végrehajtott lekérdezések nyomon követhetőek és elemezhetőek. A multifunkciós kezelőfelület megmutatja, hogy melyek a legnépszerűbb és a találat nélküli keresési kifejezések, illetve betekintést nyújt a keresési trendekbe is.

Mi a TAS Search Log Analyzer?

A TAS Search Log Analyzer egy olyan elemző eszköz, amely a TAS Vállalati keresőben megvalósult keresésekre (felhasználói naplóra és a keresési előzményekre) vonatkozó információkat tartalmazza. A TAS Search Log Analyzer megmutatja a keresések folyamán használt kifejezéseket, gyakoriságukat és hatékonyságukat.

A TAS Search Log Analyzer jellemzői

 • keresési naplók tárolása
 • keresési kifejezések és egyéb keresési események (pl. dátum, felhasználói azonosító) jellemzőinek tárolása
 • a megfelelő keresési eredmények szűrése és felsorolása konfigurálható sorrendben
 • kompatibilitás a TAS Vállalati kereső és a TAS Thesaurus Manager szolgáltatásokkal a Precognox által fejlesztett TAS Platformon belül
 • elérhetőség a népszerű böngészőkben, intranet / internet interfész 
 • felhasználói hozzáférés korlátozás (hitelesítés / engedélyezés)
 • többnyelvűség támogatása (a böngésző nyelvi beállításai alapján automatikusan észlelhető)
 • elérhetőség más informatikai rendszerek számára API-n keresztül

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne többet megtudni az TAS Search Log Analyzerről vagy a TAS szövegelemző rendszer további megoldásairól? Írjon nekünk, vagy küldje el üzenetét az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Zoltan I Varga

Varga Zoltán
Key Account Manager
zoltan.varga@precognox.com
+36 70 257 10 64

 

A TAS Search Log Analyzer felhasználói felülete és annak jellemzői

A TAS Search Log Analyzer használatával elemezhetőek a TAS Vállalati kereső felületén indított keresések, ezáltal lehetővé téve a felhasználó számára a TAS Vállalati kereső hatékonyabb kihasználását. A TAS Search Log Analyzer a felhasználónak lehetőséget ad arra, hogy megvizsgálja a legnépszerűbb (leggyakoribb) kereséseket, vagy összehasonlítsa a top kereséseket egy adott időszakban, így nyújtva betekintést a keresési trendekbe.

A felhasználóbarát felület számos lehetőséget kínál a felhasználónak: szűkítés dátum, keresések száma alapján, vagy például összehasonlítások megjelenítése. Az eredmények sorrendje megváltoztatható (paraméterezés szerinti rendezés).

A kezelőfelület megmutatja, hogy mit és hogyan használnak a felhasználók a TAS Vállalati keresőben. A kezelőfelület a következőket jeleníti meg:

 • keresési kifejezések: a keresett kifejezések listája
 • legnépszerűbb keresési kifejezések
 • az adott időszakban megvalósult keresések száma: a kifejezések listája a keresések számának csökkenő sorrendjében
 • szűrési lehetőségek: szavak, kifejezések, keresések és találatok száma, felhasználók, indexek, trendek, dátumtartomány (időszak) alapján
 • gyakori keresések eredmény nélkül
 • pozitív és negatív keresési trendek

A TAS Search Log Analyzer kezelőfelületén végrehajtott keresési elemzések felhasználásával olyan módosítások hajthatóak végre, amelyekkel hatékonyabbá tehető a TAS Vállalati kereső is. Tudjon meg többet a TAS Search Log Analyzer-ről!

Szöveganalitikai megoldásainkról bővebben olvashat a TAS Platform angol nyelvű termékoldalán!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne többet megtudni a TAS Search Log Analyzerről vagy a TAS szövegelemző rendszer további megoldásairól? Írjon nekünk, vagy küldje el üzenetét az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Zoltan I Varga

Varga Zoltán
Key Account Manager
zoltan.varga@precognox.com
+36 70 257 10 64