, Precognox

BASIS TECHNOLOGY (USA)

Basis Technology hivatalos partnerei vagyunk, mint Rosette API rendszerintegrátor. A cég a világon elérhető egyik legfejlettebb szöveganalitikai platform fejlesztője. A platform több mint 50 nyelvet támogat. Ezen túl szoftverfejlesztési feladatokat is végzünk a számukra, többek között egy jelenleg épülő új termékük fejlesztésén dolgozó csapat több mint fele a mi cégünkből kerül ki.

A Rosette egyik legkülönlegesebb nyelvi eszköze a személyazonosítás, névkeresés során felhasználható névindexelő szolgáltatás, amely közreműködésünknek köszönhetően ma már a magyar nyelvű névkeresést is támogatja.

, Precognox

INTAPP

A Gwabbit cég felvásárlásával az Intapp olyan egyedi megoldásokat kínál ügyfelei számára, melyek alapja az elektronikus levelezésben található aláírások. Ezen aláírásokból adatbázist és kapcsolati hálót épít, illetve integrálhatóvá teszi CRM és DQM rendszerek számára. A Precognox az Intapp külső szoftverfejlesztő partnere.

, Precognox

ROWAN HILL DIGITAL

A RowanHill Digital a digitális innovációk – elsősorban a fintech, blockchain, insurtech valamint a mesterséges intelligencia – szakértője, amely piacokon saját fejlesztésű termékeivel is folyamatosan jelen van. A Precognox a RowanHill technológiai partnere.

, Precognox

DIGIWHIST PROJEKT

A DIGIWHIST az EU Horizon 2020 által finanszírozott projekt, amely hat európai kutatóintézetet közreműködésével valósul meg azzal a céllal, hogy segítse a társadalmat a korrupció leküzdésérben.

A Precognox – a TAS Data Collector megoldása révén – az adatgyűjtéssel és az adattisztítással kapcsolatos feladatok elvégzésével a projekt informatikai partnere.

Security Organization 1 Plzo1zc7gyzbm4wdkti16cx3ly5sg5uq5f2co0xxw0, Precognox

BIZTONSÁGI SZERVEZET

Ügyfelünk magyarországi, biztonsági területen tevékenykedő szervezet, melynek számára a személyek pontos beazonosíthatósága a már meglévő számos adatbázisban alapvető fontossággal bír. A nagyméretű adatbázisokban lévő tartalmak kereshetővé tétele egy olyan összetett vállalati keresőt igényelt, mely kimagaslóan teljesít az entitások, különösképpen a személynevek beazonosítása terén. A testreszabható keresőfelületnek pedig alkalmasnak kellett lennie többnyelvű dokumentumok tartalmában történő igen bonyolult és akár tömeges keresések végrehajtására is. Az általunk fejlesztett, témafüggetlen TAS Vállalati keresőmotor a világ vezető entitásfelismerő és névazonosító megoldását integrálja, ezáltal tökéletes választás volt ügyfelünk részére.

, Precognox

WEBSTAR

A Webstar főként állami és közigazgatási intézményeket lát el egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaival. A Precognox a Webstar szoftverfejlesztő partnere.

, Precognox

ITWARE

Az ITware alkalmazásokat fejleszt közép- és nagyvállalatok számára a telekommunikáció, a pénzügy, a logisztika és az ipar területén. A Precognox az ITware szoftverfejlesztő partnere.

, Precognox

DEUTSCHE TELEKOM

A bonni székhellyel rendelkező német Deutsche Telekom bevétele alapján a legnagyobb telekommunikációs szolgáltató Európában.
A Precognox szakértői évekig fejlesztették és tartották karban a T-Mobile CRM rendszereit.

Bonn Consulting Group 1 Pu4bmzwmwzhrku541kxu95l38uf07ysw21pb22ftc4, Precognox

BONN CONSULTING GROUP

A bonni és berlini székhelyű Bonn Consulting Group 2001 óta kínál megoldásokat a legkülönfélébb alkalmazásokhoz az olyan iparágaknak, mint a logisztika, a bank- és biztosítási, illetve energia szektor, és olyan területeken, mint például a mezőgazdaság és az élelmiszeripar.
A Precognox szoftverfejlesztési segítséget nyújt bizonyos projektek sikeres megvalósításához.

, Precognox

MEMOQ TRANSLATION TECHNOLOGIES

memoQ Translation Technologies részére nyújtunk professzionális J2EE szoftverfejlesztési megoldásokat, ahol a frontend Angular alapú. A memoQ az egyik leginnovatívabb cég Magyarországon. Három nyelvész indította el a vállalkozást 2004-ben, és hamarosan multinacionális, tengeren túli céggé fejlődött és a világ egyik legjelentősebb cége lett a fordítástechnológiai piacon. A Memoq szerepelt a Közép-európai Deloitte Technology Fast 50 listáján az utóbbi három év mindegyikében. MemoQ nevű termékük a világ legfejlettebb fordítástámogató szoftvere.

A Precognox rugalmas, agilis Scrum alapokon nyugvó szoftverfejlesztési metodológiával szolgáltat. Ennek keretében skálázható architektúrát építettünk, ami lehetővé teszi új szerverek alkalmazását és szükség esetén megosztja a terhelést, így téve lehetővé többszörös és megsokszorozható komponensek együttműködését. Ez a megoldás biztosítja a folyamatos fejlődési lehetőséget és dinamikusan – gyakorlatilag órákon belül – reagál a terhelésre.

, Precognox

NETICLE

A Neticle Magyarország egyik leggyorsabban növekvő B2B SaaS startupja, mely vállalati szövegelemző megoldásokkal segíti az IT, kutatás és marketing részlegeket a DACH és CEE régióban mintegy 19 országban. Termékei az intelligens médiafigyelésre és elemzésre épülő Media Intelligence, a kérdőívkészítést- és automatikus elemzést lehetővé tevő Zurvey.io, valamint az ezek motorját képező és integrálható Text Analysis API és Data API.

A Precognox a Neticle rendszerintegrátor partnere, képesek vagyunk a Neticle szolgáltatásaira alapozva komplex ügyfélmegoldások létrehozására.

, Precognox

KCONNECT

Ennek a Horizon 2020-as projektnek, aminek mi is partnerei vagyunk, többnyelvű egészségügyi témájú szövegelemzési és kutatási szolgáltatások értékesítése a célja. Ezek az eszközök mind az egészségügyben dolgozó szakemberek, mind a laikus közösség számára lehetővé teszik, hogy a leggyorsabb módon jussanak releváns információhoz.Az intelligens kereső alkalmazás jól keresi mind a publikált orvosi szakirodalmat, mind a belső, helyi források (pl egészségügyi nyilvántartások) adatait.

Számos híres egyetem és sikeres vállalkozás a partnerünk a projektben:

– Vienna University of Technology (Ausztria)
– Findwise AB (Svédország)
– Ontotext AD (Bulgária)
– Trip Database Ltd (UK)
– Health on the Net Foundation (Svájc)
– Qulturum, Region Jönköping County (Svédország)
– King’s College London (UK)
– University of Sheffield (UK): GATE
– Charles University, Prague (Cseh Köztársaság)

, Precognox

MATE KAPOSVÁRI CAMPUS

Jelenleg is folyik az az, INTERREG által támogatott projekt, amelynek keretében adatgyűjtő- és intelligens keresési megoldást fejlesztünk a MATE Kaposvári Campus számára. A projekt célja az Egyetemen folyó agrár kutató munka támogatása.

Tudjon meg többet a projektről: intelligens keresőmegoldásunk segíti az agráriumi kutatómunkát

, Precognox

EDGEWATER FEDERAL INCORPORATED (USA)

Az Edgewater Federal Incorporated számára több éven keresztül végeztünk egyedi keresőfejlesztéseket.

, Precognox

VANDERBILT UNIVERSITY (USA)

Egyedi keresőt készítettünk a The Annette & Irwin Eskind Biomedical Library at Vanderbilt University Medical Center, USA számára. Új ügyfelünkre különösen büszkék vagyunk, hiszen a Vanderbilt Egyetem 2010-ben a világ legjobb egyetemei között az 53. helyen végzett. Az orvostudományi világranglistán pedig a 18. helyen található.

, Precognox

NIH LIBRARY (USA)

Az NIH Library (National Institutes of Health Library) számára készítettünk keresőalkalmazást, ahol a legfontosabb nyílt internetes illetve authentikációt igénylő forrásaikat egyaránt keressük.

, Precognox

WEBFEAT (USA)

Licensz szerződést kötöttünk az amerikai WebFeat céggel tartalomjegyzék készítő (clustering) szoftvertechnológiánk felhasználására könyvtári keresőjükben 2007. márciusától. A tartalomjegyzék sokat segíthet felhasználóiknak egy keresés után a találatok gyors áttekintésében. A tartalomjegyzék szolgáltatás a PolyMeta keresőmotor része, de attól függetlenül is felhasználható (lásd PolyCluster) minden olyan területen, ahol szövegeket előre meg nem határozott csoportokba lehet rendezni (pl. orvosi diagnózisok, személyek jellemzései fejvadász cégnél, biztosítási káresemények jegyzőkönyvei stb.)

, Precognox

NATIONAL LIBRARY OF MEDICINE (USA)

National Library of Medicine, Bethesda, MaryLand
ToxSeek: Toxikológiai kereső

, Precognox

KÖVETELÉSKEZELŐ ALKALMAZÁS LEGAL TEAM KFT. RÉSZÉRE

Követeléskezelő alkalmazás, 2004. januártól folyamatos fejlesztés. Fő jellemzők: pénzintézeti megbízók, külső behajtócégek és belső ügyintézők karbantartása, követelésnyilvántartás (ügyfelek, tartozások, befizetések) követelés kezelés (teendők, figyelmeztető rendszer, jelentésgenerálás). Referencia kapcsolat: Fazekas Zoltán, Legal Team Kft., ügyvezető igazgató.

A Precognox a Legal Team szoftverfejlesztői stratégiai partnere.

, Precognox

OPTI-COST

A kaposvári székhelyű Opti-Cost Kft. 1999-es indulási óta mára a Dunántúl egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a biztonságtechnikai piacon. A Precognox az Opti-Cost szoftverfejlesztő partnere. Közös projektünk a MediConSec, melynek fő célja, hogy jelentősen csökkenjen a Covid-19 terjedésének kockázata az egészségügyi intézmények területén belül.

, Precognox

NIEHS (USA)

NIEHS Library, National Institute of Environmental Health Sciences Library and Information Services, NIEHS Library (intranetes)

, Precognox

IDEALISTA KERESŐ

A Debreceni Egyetem számára kifejlesztett keresési szolgáltatás (keresőmotor / felület). A nemzetközi ügyfelek által is használt motor nemcsak az egyszerű karakter-egyezést veszi figyelembe a dokumentumok lekérdezése során hanem a nyelv-specifikus funkciókat is. A szolgáltatás kifejlesztésének célja a portálrendszer adatforrásainak feltérképezése és indexelése volt, valamint egy felhasználóbarát keresési felület létrehozása.

A rendszer támogatja az egyszerű és összetett, fejlett keresési lehetőségeket is.

A keresési lehetőségek a következők: „teljes iDEa”: a teljes egyetemi adatbázisban történő keresés, „profilok”: személyek vagy egységek keresése, „kiadványok”, publikációk adatainak keresése, „multimédia”: audiovizuális anyagokban való keresés

Speciális keresés előtti választási lehetőségek (külön keresőmezőkkel): cím vagy szerző alapján történő keresés.

A keresési lekérdezés lehetőségei között szerepel: inflexiók az eredményekben, ÉS / +: az összes keresési lekérdezés kifejezés beillesztése az eredményekbe, VAGY: tartalmaznia kell legalább egy lekérdezési kifejezést, “*”: minden találat megjelenítése.

A keresés utáni szűrési lehetőségek között szereplő klaszterek: Szerző, Szervezet, Típus, Nyelv, Dátum, Forrás

A rendszer különféle szűrési lehetőségeket is támogat a keresés finomítása érdekében. Az eredmények linkeket tartalmaznak az eredeti dokumentumhoz. Ezeket a szűrési lehetőségeket úgy hoztuk létre, hogy maximalizáljuk a helyes eredmények elérésének esélyét, szükség esetén manuális finomítással.

Próbálja ki az Idealista Keresőt!

, Precognox

STARTLAP KERESŐ

Startlap a legismertebb magyar kezdőoldal és tematikus linkgyűjtemény. Nagyjából 2 millió linket tartalmazó, több mint nyolcezer lap.hu oldal keresésére kaptunk megbízást a Sanoma Budapest Zrt.-től. A megújult Startlap Keresőt a Precognox keresőre alapozva készítettük el 2008-ban, és fejlesztettük, üzemeltettük egészen 2012-ig.

, Precognox

INTERNFISH

Az Internfish online adatbázisában ösztöndíjak, gyakornoki programok és önkéntes munkák találhatóak. A TAS – Data Collector segítségével gyűjtjük be a meghirdetett pozíciókat a világ minden tájáról és a TAS Vállalati kereső skálázható keresési és szűrési megoldásainak segítségével a diákok megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb ajánlatokat.

, Precognox

PROFESSION.HU

A piacvezető Profession állásportál számára készítettünk új, a Precognox keresőn alapuló keresőmotort. Az új kereső a munkáltatóknak szóló önéletrajz kereső, és álláskeresőknek szóló álláskereső megújítását egyaránt magában foglalta. A keresőrendszerük használja a TAS – Thesaurus Manager termékünket is, amely a intelligens, szemantikus jellegű keresést tesz lehetővé azzal, hogy a keresőkifejezéseket a kereső szavak szinonimáival és más kapcsolódó szavakkal teszi teljesebbé.

, Precognox

JOBMONITOR.HU

Jobmonitor.hu kívül-belül megújult. Álláshirdetések széles gyűjteménye lett, amihez a hirdetés begyűjtést (crawling, scraping) több száz különböző weboldalról a TAS – Data Collector termékünkkel végeztük,  és a Precognox keresőre épülő szűrhető visszakeresést is mi szállítjuk.

, Precognox

SCIVERSE ELSEVIER (USA)

Az Elsevier – a világ egyik vezető tudományos, technológiai és egészségügyi informatikai információ szolgáltatója – a Precognoxal együttműködve hozzáférhetővé tette a SciVerse alkalmazások béta oldalán a HealthMash egészségügyi tudásbázisát.

, Precognox

ODR KERESŐ

Az ODR kereső egy könyvtárak közötti kereső rendszer, mely az összes Magyarországon elérhető bibliográfiai adatbázisban (több mint 6.5 milló rekordban) keres. 1997-ben egy törvény lépett életbe Magyarországon, ami engedélyezte a könyvtárak közötti dokumentum szolgáltatást, mely tartalmazza (könyvtárak közötti dokumentum szolgáltatáson felül) a könyvtári dokumentumok lelőhelyét is. Különböző nemzeti, regionális, egyetemi köz- és szakkönyvtárak járulnak hozzá az ODR (Országos Dokumentumellátó Rendszer) kereső szolgáltatáshoz. Ezek a források számban és minőségben garantálják a keresés eredményességét. A kereső, a Google-hez vagy a Binghez hasonlóan egyszerű keresőfelülettel rendelkezik, nagyon gyors és a különböző forrásokból származó dokumentumok adataiban is keres, a szűrési lehetőségekkel pedig pontosítható az információgyűjtés. A keresőt a Debreceni Egyetem számára fejlesztettük.

, Precognox

WEBICINA KERESŐ

Fontos feladatnak számít összegyűjteni és rendezni az orvosi témájú tartalmakat. Dr. Meskó Bertalan által létrehozott Webicina orvosi szakemberek részére kínál egy eszközt arra, hogy a színvonalas, egészséggel kapcsolatos tartalmakat összegyűjtse és rendezze, valamint segít a betegeknek, hogy releváns információt találjanak az egészségügyi állapotukra nézve. A Webicina egy olyan megoldást ajánl, ami 24 nyelven elérhető. A Precognox keresője segít abban a Webicinának, hogy összegyűjtse, szűrje és kereshetővé tegye a rendezett tartalmakat.

, Precognox

NOTA – NAPI VIZIT ORVOSI TUDÁSTÁR ALKALMAZÁS

Az Akadémiai Kiadó számára készült fejlesztés. A NOTA portál célja elsősorban a magyar nyelvű szakirodalmi források keresésének megkönnyítése, egy platformfüggetlen alkalmazással. Akár egy okostelefonról használva, a betegágy mellett álló orvos munkáját is támogatni tudja. Az alkalmazás nem csak a praktizáló orvosok, de az egészségügyi oktatásban, kutatásban és fejlesztésben dolgozók napi munkáját is támogatja.

, Precognox

CYLEX TUDAKOZÓ

Az új, Solr-alapú kereső teljes mértékig a Cylex igényeihez szabott. Ennek megfelelően a Solr-rendszerben megvalósul az indexelés idejű transzformáció mellett a szótövezés, a kifejezések egymáshoz képesti extra súlyozása, a visszakeresés finomhangolása, valamint a sorrendezés – a rendelkezésre álló vevői adatok és üzleti logika felhasználásával -, tetszőleges összetételű függvényekkel. Az új kereső még az eddigieknél is gyorsabb és relevánsabb találatmegjelenítést tesz lehetővé a hatékonyabb nyelvi- és adatfeldolgozásnak köszönhetően. A Precognox által fejlesztett Solr-alapú kereső angol, ill. német nyelvű verziója érhető el.

Papuscan Imre, a Cylex termékmenedzsere: “Először házon belül próbáltuk megoldani a kereső fejlesztését, jól tudtuk, hogy milyen végeredményt szeretnénk de egy ponton megakadtunk, be kellett látnunk, nincs meg a kellő tapasztalatunk Solr-re épülő megoldásokkal. Ekkor kerestük meg a Precognox szakembereit és kezdetét vette egy interaktív fejlesztési folyamat amelyben a szakmai tudásuk mellett sokat jelentett a profikra jellemző munkastílusuk. Lépésenként küzdöttük le a felmerülő problémákat, együtt raktuk ki a puzzle darabjait. Az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy nemcsak mi de a felhasználóink is elégedettek a keresővel.” A Cylex egy romániai, ill. németországi székhellyel rendelkező nemzetközi cég, on-line üzleti megoldások fejlesztője. Több mint negyven országban és öt kontinensen rendelkezik cégkatalógusokkal, számos álláskereső portállal Európában és egy ingyenes weboldal-építő szolgáltatással SMB-khez.

, Precognox

CEU MICRODATA

CEU Department of Economics Koren Miklós és Szeidl Ádám által vezetett CEU Microdata kutatócsoportja elindította a kozbeszerzes.ceu.hu oldalt, ami a magyar közbeszerzési hirdetményeket teszi egyszerűen kereshetővé és elemezhetővé. A közbeszerzési hirdetmények sajnos strukturálatlan szöveges fájlok formájában kerülnek nyilvánosságra, ezek feldolgozását cégünk, a Precognox Kft. végezte. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar kutatók nemzetközileg is elismert munkáját segíthetjük.

, Precognox

BLACKBELT

A Blackbelt azoknak a nyugat- és kelet-európai vállalatoknak nyújt komoly segítséget, akik szoftverfejlesztési igényeik kiszervezésére törekszenek. A Precognox a Blackbelt szoftverfejlesztői partnere.

, Precognox

GREPTON

A 2001 óta működő Grepton Microsoft, Oracle, Java alapú fejlesztésekkel, Business Intelligence (BI) eszközökkel, rendszer támogatással és, kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. A Precognox a Grepton szoftverfejlesztő partnere.

, Precognox

ATTRECTO

Az 2010-ben 3 korábbi SAP szakértő által alapított Attrecto új és kialakulóban lévő mobil, internetes és digitális technológiákat fejleszt. A Precognox az Attrecto szoftverfejlesztői partnere.

, Precognox

MELTWATER (USA)

Szövegbányászati és számítógépes nyelvészeti egyedi fejlesztési szolgáltatásokat nyújtunk a Meltwater számára, amely a világ egyik vezető médiafigyelő szoftverszolgáltatója. Szerződéses okok miatt nem oszthatunk meg többet a fejlesztésekről.

, Precognox

OPENDATA.HU

Az opendata.hu oldal a magyarországi nyílt, szabad felhasználású adatok tárhelye, ahol lehetőség van nyílt adatok fel- és letöltésére. Az oldalt a K-Monitor működteti, az üzemeltetést a Precognox biztosítja.