Szakmai gyakorlati programok | Precognox

Szakmai gyakorlati programok 2020

Mivel a 2019-es nyári gyakorlati helyek gyorsan elfogytak, ezért 2020-ra már most érdemes jelentkezned!

Kaposváron működő szoftverfejlesztő cégünk szívesen biztosít nyári gyakorlati helyet, illetve gyakornoki pozíciót informatikus, programtervező informatikus, valamint matematikus, villamosmérnök vagy fizikus hallgatók számára. Ha van időd, akkor év közben is bekapcsolódhatsz már a gyakorlati feladatokba. Arra számíthatsz, hogy néhány hét után már konkrét programozási feladatokat oldhatsz meg komoly projektekben, és még pénzt is kereshetsz. A legjobban teljesítőknek hosszú távú szoftverfejlesztői munkalehetőséget biztosítunk. Mindenképpen olyanok jelentkezését várjuk, akik a szakmai gyakorlat és a felsőfokú tanulmányok elvégzése után is szívesen építenék karrierjüket nálunk, Kaposváron.

Ha érdekel a lehetőség, Java-ban már legalább alapszinten tudsz programozni és minimum 6 hétre tudsz jönni, akkor jelentkezz online!

A leendő szakmai gyakornokok ősszel a Pályaválasztási Meetup-on be is mutathatják, milyen volt a gyakorlat, illetve mesélhetnek a felsőoktatásban szerzett tapasztalataikról, ahogy 2019-ben is tették:


Amennyiben még többet szeretnél tudni a cégről és Kaposvárról, olvasd el házi interjúnkat programozó kollégánkkal.

Kérdésed van? Írj az phodi@precognox.com címre!

 

View this post on Instagram

We definitely do not have a corporate uniform #team

A post shared by Precognox (@precognox) on

 

Szerződött nyári gyakorlati helyet biztosító partnerei vagyunk az alábbi Egyetemeknek, de ha máshova jársz, akkor is örömmel vesszük jelentkezésedet:

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

Szegedi Tudományegyetem

Pécsi Tudományegyetem

Budapesti Műszaki Egyetem

Pannon Egyetem Veszprém

Óbudai Egyetem

 

Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését azzal is, hogy aktív meetup szervezők vagyunk. Tekints be mindennapjainkba!