Java programozó

Célunk, hogy Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, színvonalas munkahelyeket létrehozva az ország egyik legélhetőbb városában. Légy te is része Dél-Dunántúl 3 legnagyobb szoftverfejlesztő csapata egyikének!

Szeretnél egy gyönyörű vidéki városban, nyugodtabb életkörülmények között, mégis jó környezetben és komoly projekteken dolgozni? Olyan helyen, ahol 15 perc alatt a város bármely pontjáról beérsz a munkahelyedre? Kaposvár szebb, mint gondolnád.

Java szoftverfejlesztőt, programozót keresünk kaposvári irodánkba: tekints be mindennapjainkba! Cégünk világszínvonalú projekteken dolgozik, amelyeket bizonyára érdekesnek fogsz találni. Akkor is jelentkezhetsz, ha nincs még Java programozási munkatapasztalatod, de kész vagy egy felvételi próbafeladatra, amit Java eszközökkel kell megoldani önállóan felkészülni, és bebizonyítani, hogy fejlődőképes vagy. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését azzal is, hogy aktív meetup szervezők vagyunk.

Feltételek

– Legalább egy (objektumorientált) programozási nyelv készségszintű használata
– Ha úgy érzed, hogy te diploma nélkül is nagyon jó programozó vagy, nyugodtan jelentkezz. Előny: Felsőfokú műszaki informatikus, programozó matematikus, matematikus, villamosmérnök vagy fizikus végzettség. Akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs meg a diplomád, de már csak két féléved van vissza a tanulmányaidból.
– Angol szakmai nyelvtudás

Juttatások, munkakörülmények

– Iroda belvárosban Kaposváron, jó munkatársi légkörrel, színvonalas munkakörülményekkel
– Jó gépek (32GB RAM, SSD), két legalább 22 colos (ma már inkább 24) monitorral
– Alkalmazotti státusz
– Hetente ingyenes angolóra anyanyelvi tanárral
– Fél év után céges okostelefon
– Online képzéseken való részvétel támogatása, részben munkaidőben is végezhető módon
– Kávé / tea / gyümölcs az irodában: Kettő Jura kávéfőzőnk is van, hogy ha az egyik elromlik akkor se álljon meg az élet (SLA 99.9%)

Amennyiben még többet szeretnél tudni a cégről és Kaposvárról, olvasd el házi interjúnkat programozó kollégánkkal.

Olvasd el még ezt is: a felvételi folyamat teljes leírása.

Jelentkezz ügyvezetőnknél LinkedIn profiloddal vagy szakmai önéletrajzoddal a jofoldi.endre precognox pont com címen! A megfelelő pályázókat személyes interjúra behívjuk.