Java programozó

Célunk, hogy Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, színvonalas munkahelyeket létrehozva az ország egyik legélhetőbb városában. Légy te is része Dél-Dunántúl 3 legnagyobb szoftverfejlesztő csapata egyikének!

Szeretnél egy gyönyörű vidéki városban, nyugodtabb életkörülmények között, mégis jó környezetben és komoly projekteken dolgozni? Olyan helyen, ahol 15 perc alatt a város bármely pontjáról beérsz a munkahelyedre? Kaposvár szebb, mint gondolnád.

 

Java szoftverfejlesztőt, programozót keresünk kaposvári irodánkba: tekints be mindennapjainkba! Cégünk világszínvonalú projekteken dolgozik, amelyeket bizonyára érdekesnek fogsz találni. Akkor is jelentkezhetsz, ha nincs még Java programozási munkatapasztalatod, de kész vagy egy felvételi próbafeladatra, amit Java eszközökkel kell megoldani önállóan felkészülni, és bebizonyítani, hogy fejlődőképes vagy. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését azzal is, hogy aktív meetup szervezők vagyunk.

Feltételek:

– Legalább egy (objektumorientált) programozási nyelv készségszintű használata, ha úgy érzed, hogy te diploma nélkül is nagyon jó programozó vagy, nyugodtan jelentkezz.
– Angol szakmai nyelvtudás

Juttatások, munkakörülmények

– Iroda a belvárosban, jó munkahelyi légkörrel, színvonalas munkakörülményekkel
– Hazai és nemzetközi ügyfelek
– Alkalmazotti vagy vállalkozói státusz, versenyképes fizetés
– A Kaposvárra költözés megoldásában komoly segítséget tudunk nyújtani
– Hetente ingyenes angolóra anyanyelvi tanárral
– Fél év után céges okostelefon
– Kávé / tea / gyümölcs az irodában
– Online képzéseken való részvétel támogatása, amelyek részben munkaidőben is végezhetők

Amennyiben még többet szeretnél tudni a cégről és Kaposvárról, olvasd el házi interjúnkat programozó kollégánkkal.

Olvasd el még ezt is: a felvételi folyamat teljes leírása.

Jelentkezz ügyvezetőnknél LinkedIn profiloddal vagy szakmai önéletrajzoddal a jofoldi.endre precognox pont com címen! A megfelelő pályázókat személyes interjúra behívjuk.