Precognox Informatikai Kft.

Iroda és postacím: 7400 Kaposvár, Vár utca 12-14. I. emelet
Budapesti iroda: Flórián-udvar irodaház,
1033 Budapest, Polgár utca 8-10., E. épület 2. emelet

Telefon: 06-82-222-193 (munkaidőn kívül is hívható, üzenetrögzítős)
Fax: 06-82-222-193

Székhely: 7400 Kaposvár, Kaposhegy u. 13.
Adószám: 14257315-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-311101
Bankszámlaszám: CIB 10702198-47380400-51100005
DUNS szám: 86-061-5090

Jóföldi Endre

Ügyvezető

endre.jofoldi@precognox.com

Kása Károly

CTO, Fejlesztési vezető

karoly.kasa@precognox.com

 

Célunk, hogy Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, világszínvonalú munkahelyeket létrehozva. Intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejlesztünk.

Szoftverfejlesztő cégünk alapítói, Kása Károly és Jóföldi Endre, 2001 végén kezdtek el dolgozni az NIH (National Institutes of Health, USA) számára, a ToxSeek toxikológiai és más keresők, valamint nyelvi eszközök fejlesztésén. Megszerzett tapasztalataikra építve hozták létre 2008-ban cégünket, hogy növekvő számú nemzetközi és magyar ügyfelünket még jobban ki tudjuk szolgálni.

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk partnereinknek, felkutassuk és alkalmazzuk a legújabb módszereket és technológiákat. A Precognox székhelye és nagyobb fejlesztői irodája Kaposváron található. Budapesti telephelyünkön dolgoznak az architektúrával foglalkozó kollégák fejlesztési vezetőnk vezetésével.

Szoftverfejlesztőink gyakran tartanak belső képzéseket, és rendszeresen összegyűlik az egész csapat, hogy informális keretek között is élvezze egymás társaságát. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését azzal is, hogy aktív meetup szervezők vagyunk.

Tagságaink

NLP Meetup

Language Technology Innovate

Nylev- és Beszédtechnológiai Platform

Enterprise Europe Network

Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)

Információmenedzsment Innovációs Klaszter

Írjon nekünk!

Referenciák

Célunk, hogy Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, világszínvonalú munkahelyeket létrehozva az EU egyik legfejletlenebb régiójában. Intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati és big data szoftvermegoldások kutató fejlesztői vagyunk. Tekintse meg referenciáinkat!

Karrier

Céges családi nap

Céges családi napunkat június elején tartottuk, és a vállalkozó kedvűek gokart futamokon és bowling versenyen tehették próbára ügyességüket. Mivel igazi összejövetel nem lehet közös evés-ivás nélkül, a kollégák a főzőtudományukat is megmutatták, a társaság igen nagy örömére. Az egész nap vidáman, jó hangulatban telt.

A Precognox által szervezett szakmai meetupok

Elkötelezett támogatói vagyunk a szakmai fejlődésnek így lettünk alapítója, szervezője és aktív résztvevője két Meetupnak is. A Natural Language Processing (számítógépes nyelvfeldolgozás) Meetup Budapesten a szövegbányászat, adatbányászat területe iránt érdeklődőknek szól, míg a Software Development Meetup Kaposváron találkozik rendszeresen, hogy beszélgessen a szoftverfejlesztési szakma újdonságairól.