Online Pályaválasztási Meetup 2020

, Precognox

Pályaválasztás előtt állsz? Érdekel a szoftverfejlesztői szakma? Kérdésed van? Írd meg nekünk és válaszolunk!

A tavalyi évben megrendezésre került Pályaválasztási Meetup-ra nagyon sok középiskolás hallgató látogatott el. A szakmai gyakornokaink által megtartott előadás a visszajelzések alapján pedig kimondottan hasznos volt.

Ilyen volt a 2019-es Pályaválasztási Meetup:

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020-ban online lesz a rendezvény, így az idei évben is segíteni tudunk a továbbtanulás előtt álló azon középiskolás diákoknak, akik a szoftverfejlesztői szakmával kacérkodnak.

Esemény dátuma: 2020. november 30., 18 óra

Az interaktív előadást otthonról nézheted online. A rendezvény INGYENES, csak regisztrálnod és kérdezned kell!

Az eseményen szeretnénk a továbbtanulókat leginkább érdeklő témákat körbejárni, illetve a felmerülő kérdéseket megválaszolni. Ehhez azonban szükségünk van arra, hogy aktívan kérdezzetek tőlünk!

Kérdésed van?

Nincs is más dolgod, mint hogy Kérdőívünkben felteszed a kérdéseidet és regisztrálsz az ingyenes eseményre! A 2020-as online Pályaválasztási Meetup-on pedig megtudhatod, hogy szakembereink (köztük egyetemi hallgatók) milyen válaszokat adtak a kérdésekre.

Hogyan kérdezz?

Bátran kérdezz a továbbtanulással, a szakmával, a főiskolai / egyetemi élettel kapcsolatban. Igyekszünk mindenre alapos választ adni. Pl.:

  • Mennyire fontos az angol nyelvtudás a szoftverfejlesztői szakmában?
  • Milyen online kurzusokat ajánlotok, ha fejlődni szeretnék?

Hogyan ne kérdezz?

Ne kérdezz olyat, amire nehéz lenne pontos választ adni, mert sok mindentől függ! Pl.:

  • Mennyit keres egy programozó? – erre az lesz a válaszunk, hogy nagyok a fizetési különbségek, hiszen ez erősen tudásfüggő!

 

A kérdőív kitöltésekor maximum 3 kérdést tehetsz fel, hogy más is választ kaphasson. Természetesen az egyező vagy nagyon hasonló kérdéseket egyben válaszoljuk meg.

Várjuk kérdéseiteket és bízunk benne, hogy idén is segíteni tudunk válaszainkkal!

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!