Ingyenes hozzáférés a Data Collectorhoz startupoknak és kutatóknak

, Precognox

Szeretnénk megajándékozni jelenlegi és leendő ügyfeleinket: startup-oknak és kutatóknak, fél évig és 10 forrásig, heti rendszerességű legyűjtésre ingyenes hozzáférést biztosítunk Data Collector nevű, adatösszegyűjtő szolgáltatásunkhoz. Ezzel az ajándékkal a felhasználók rengeteg időt és energiát spórolhatnak meg, hiszen mi  összegyűjtjük nekik a kutatási és érdeklődési területüknek megfelelő adatokat az internetről. Ehhez első lépésként nem kell mást tenniük, mint az alábbi jelentkezési lapot kitölteniük.

A Data CollectorTAS Platform egyik szolgáltatása, mellyel interneten található adatokat, információkat lehet összegyűjteni strukturált formában – a megrendelő által kiválasztott helyekről. A felhasználók – a regisztrációt követően – hozzáférést kapnak az Data Collector felületéhez, amely átlátható formában tartalmazza a kinyert adatokat. A felület számos funkciója közül az egyik leghasznosabb, hogy az adatkinyerés ütemezett, azaz a naponta frissülő adatok alakulása folyamatosan nyomon követhető. Az így kinyert adatok azonnal felhasználhatók, vagy a TAS további szolgáltatásainak segítségével tovább alakíthatók, gazdagíthatók és még több információ kinyerhető belőlük.

Jelentkezések elbírálása jelentkezési sorrendben történik. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a jelentkezők között a kért adatok bonyolultsága és saját üzleti szempontjaink alapján döntsünk.

Jelentkezni az oldal alján található elérhetőségeinken lehet.

 

If you liked the article please share it with others!